Thread Tools
Old June 11, 2004, 12:02   #421
laurentius
Civilization II MultiplayerApolyton Storywriters' GuildACDG The Cybernetic ConsciousnessDiplomacyAlpha Centauri PBEMAlpha Centauri Democracy GameACDG Planet University of TechnologyNever Ending StoriesACDG PeaceACDG3 GaiansMacC4DG Team Alpha Centaurians
King
 
laurentius's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Jun 2001
Location: of genial epicuri
Posts: 1,570
/ ei \
__________________
Que l’Univers n’est qu’un défaut dans la pureté de Non-être.

- Paul Valery
laurentius is offline  
Old June 11, 2004, 13:37   #422
VJ
King
 
VJ's Avatar
 
Local Time: 15:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Dec 2001
Location: Helsinki
Posts: 2,247
Mitä? Olet ollut täällä jo aiemmin, muttemme saaneet sinua koukkuun umpisuolestasi? Asia pitää pikaisesti korjata, pidetäänpäs nyt tämä threadi elossa, silläkin uhalla, että Kassiopeia saa kuin saakin tehdä oman ST:nsa (nythän tänne uskaltaakin postailla, kun on jo se kymmenennen sivun tavoitekin saavutettu... örrör).

Stefu : Tampereella on miitti. Huomenna kahden aikoihin. Rautatieasemalla. Lisätietoja (tarvitaanko niitä?) täältä. Ole siellä miitissä, jos olet.
Quote:
Saatan äänestää Liberaaleja mutta en kyllä Riihimäkeä - heroiiniriippuvainen apinalauma johtaisi puoluetta paremmin kuin mies, jonka mielestä pornosivuilla mainostelu, vaaliliitto Halmeen kanssa ja Fredrikin sekä Matti "lapsiseksi ja äärilibertarianismi rulez OK" Linnavuori hakeminen ehdokkaiksi ilmeisesti olivat hyviä ideoita.
Älä unohda Wallu Valpion hankkimista ehdokkaaksi eduskuntavaalien yhteydessä. Ainakin Helsingissä tuhosi puolueen maineen vakavasti otettavana totaalisesti, sen verran hyvin Valpio osasi itseään puolueeseen kuuluvaksi mainostaa.

Patriqvium:
Quote:
Katsoin muuten tänään televisiota ensimmäistä kertaa sitten lumien lähtemisen. Vastaanottimesta tuli ohjelma jossa sai heittää bikiniasuista juontajaa virtuaalivesi-ilmapallolla eurolla pallo (tai käytellä Mikropuhe-äänisyntikkaa tekstiviestitse 2e/rivi). Päätin tutustua televisioon uudestaan taas parin kuukauden päästä.
Hittojako sinä sitä TV:tä pidät/TV-lupaa turhan takia maksat? Ei sieltä koskaan mitään siedettävää tule nykyään, seuraa esimerkkiäni ja heitä TV mäkeen (jos sieltä jotain hyviä erikoistapahtumia tulee, niin nehän voi sitten jo hakea vertaisverkoista, hmh?). Haluaisin muuten kehua onnistunutta avatar-valintaasi.

Kassiopeia:
Quote:
Olen luonnostellut kirjoitukselle tällaisen vastineen:
Kai muistit lähettää sen? Oli hyvälaatuinen kirjoitelma asiaan liittyen, varsinkin kun olin itse samaa mieltä kanssasi, heh heh. Julkaistiinko, huomioitiinko?

Aaglo:
Quote:
itse kirjoitin äidinkielen aineen otsikolla "käyn rock-konserteissa". Ajattelin muusikkona (hehe), että kun useimmin olen käynyt soittamassa kuin kuuntelemassa (niitä "konsertteja"), niin kirjoitetaampa siitä - ja otetaan omaperäisyyspisteet kotiin. No tulihan niitä omaperäisyyspisteitä, tosin negatiivisella etumerkillä varustettuna. Joo - oli otsikon vierestä, ja miinuspisteitä oli sellaiset 30 kpl. No ei hätää, aprobaturilla äikästä läpi (toinenkin aine meni otsikon vierestä, kun piti analysoida paria valokuvaa - helvetti soikoon, miten sellaista nyt voi kirjoittaa otsikon vierestä? Ei perkele - emmie tajuu!)
...en muuten minäkään. Siis mitä ihmettä? "Käyn rock-konserteissa"... no kyllä sinä käyt niissä silloinkin, jos käyt soittamassa, eikö totta? Tajuaako täällä kukaan (uteliaisuuteni heräsi)?

Quote:
Ei saa ostaa enää Valio-jäätelöä (kun menivät osan myymään Nestlelle). Boikotti on se, jonka toivomme tässäkin asiassa purevan. Ingmannia vaan napaan!
Allekirjoitan, vaikken jäätelöä ollenkaan syökään. Nestlen (en osaa luoda näppäimistölläni aksenttimerkkiä) tuotannon tukemista pyrin välttämään aina, kun on mahdollista.Agatha Christie teki tosiaan sarjatuotantona ihan ookoo-tason dekkareita. Kyllä minä olin niihin pahasti koukussa ala-asteella, tosin motiivi taisi olla vähän enemmän sama kuin Aku Ankan taskukirjoissa vähän sitä aiemmin (ja sen jälkeen, heh heh): Kun yksi on luettu sarjasta, niin pitäähän ne kaikki läpi kahlata, gotta catch 'em all ja niin pois päin. Marple-neitosta käsittelevät kirjat olivat mielestäni aavistuksen verran heikkolaatuisempia kuin herra Poirottia käsittelevät, juonikuviot eivät olleet yhtä absurdeja ja/tai kaukaa haettuja kuin keskiverto-Marplessa. Vaikka kyllähän ne sukulaisuussuhteet muuttuivat melkein jokaisessa Christien kirjaksi aika huvittavan monimutkaisiksi loppua kohden, kun hän alkoi vyöryttämään jatkuvalla tahdilla vaihtoehtoisia motiiveja eri henkilöille hänen tuotantoonsa tutustumattomien päitä sekoittamaan.

Eikö kukaan muuten enää halua pelata Civilizationia moninpelinä? Olivatko seitsemän pelin lyhyeksi jääneet tappomätöt vain alkuinnostusta? Vai olenko minä ollut jotenkin huono pelikaveri? Kun kaikkia meitä (?) nyt kumminkin yhdistää Sid Meierin ja Brian Reynoldsin pelien pelailu, niin miksemme voisi sitten pelata niitä samantien oikein porukassa? Entäs se idea uudesta sukkessiopelistä, mitä sille tapahtui?

Kaikille ylpeille äänestäjyytensä julistajille: Osaatteko suoralta kädeltä sanoa, mikä on Euroopan Parlamentin tehtävä? Pystyttekö nimeämään yhdenkään Euroopan Parlamentin (tulevaisuudessa tai menneisyydessä) päättämän asian, josta äänestämänne ehdokas on avoimesti ottanut kantaa?

Politiikasta tulikin mieleeni:
Quote:
Tässä tulee kyllä paheksuttua Vihreätä liittoa kun suunnittelevat Kokoomuksen kanssa kimppaa. Ainakin tällaisen mielikuvan sain nyt Aamulehdestä. Jos näin käy, vedän tukeni pois ja siirryn täysin tukemaan Vasemmistoliittoa. Puolueiden väliset erot marginalisoituvat entisestään, jos Vihreä liitto ei pidä kiinni vihreydestään. Muutenkin Kokoomus on siitä ei-niin-vihreästä päästä, joten yhteistyö kuulostaisi todella kornilta. Tässä kyllä oma poliittinen väri muuttuu yhä punaisemmaksi. Eritoten kun erinäiset puolueet yhä vain ohittavat opiskelijat toisarvoisina.
Quote:
Kannattaa huomioida, että yhteistyötä suunnitelleet tahot edustavat loppujen lopuksi hyvin samanlaista aatepohjaa; Vihreissä idean takana olivat puolueen entiset nuorsuomalaiset ja Kokoomuksessa puolueen osaltaan vihertäväkin liberaalisiipi, mutta kummankin puolueen toinen kylki (vihreiden vesimelonit - päältä vihreitä, sisältä punaisia - ja kokoomuksen patakonservatiivit) todennäköisesti vierastaa ideaa ja pahasti. Vihreiden keskeinen ongelma tuntuisi muutenkin olevan se, että puolueella ei ole minkäänlaista yhdistävää tekijää. Ympäristönsuojelukaan tuskin sellaiseksi enää kelpaa, kun käsitykset siitä miten sen asiaa pitäisi ajaa vaihtelevat laidasta riippuen kepin ja porkkanan välillä.
Quote:
Laittakaapa nyt vaikka tekaistujakin tuloksia niin saadaan tämä viiteensataan ennen kuin Stefu pääsee siviiliin. Verinen ja pitkäksi venähtävä väittely turhasta päivänpolitiikan aiheestakin kelpaisi.
(1) Rasbelin on likainen taistolaisajoissa elävä kommunisti.
(2) Patriqvium on USA:n takamusta nuoleva porvarinperkele.
(3) Stefu presidentiksi!

Keskustelkaa.

Quote:
Ei tuo kovin vakuuttavalta näytä. Kymmenen postauksen asiat ahdit yhteen viestiin. Ei näin.
No eipä tosiaankaan. Taas tuli kasattua tälläinen "kahden sivun pituudelta siteerataan toisia" -posti. Kun ei ole oikein tuntunut siltä, että olisi mitään postattavan arvoista lähihistorian posteissa, niin tulee lykättyä ja lykättyä spämmäystä, kunnes mieleen tulleita sattumanvaraisia asioita on kertynyt melkein tusinan verran... Mikäli tämä kehitys jatkuu, vp:n osalta "Ei se pituus, vaan se paksuus" -syndrooma uhkaa lähitulevaisuudessa, vähän kauempana taas hyppää niskaan sen päälle vielä se 50k-merkin (edit: 50k, ei 15k) rajakin. Anteeksi tekopyhä valitukseni, Ari.

Quote:
Joku VJ, jolla on ruma avatar.
Törkeää! Ei Harold ole ruma, Haroldhan on päinvastoin söpö! Ainakin, kun vertaa Haroldin pelikavereihin...

Last edited by VJ; June 11, 2004 at 14:05.
VJ is offline  
Old June 11, 2004, 15:36   #423
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 18:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Quote:
Originally posted by Ari Rahikkala
Samaa säteilyä, eri aallonpituudella.
Seison korjattuna. Siitä relevantista fysiikan kurssista on kuitenkin aikansa. Ja kyllähän te minut tiedätte, kun korjaan itseäni "korjaan" yleensä väärin.

Quote:
Kassiopeia:

Kai muistit lähettää sen? Oli hyvälaatuinen kirjoitelma asiaan liittyen, varsinkin kun olin itse samaa mieltä kanssasi, heh heh. Julkaistiinko, huomioitiinko?
Ei noteerattu mitenkään. Lähetin viime viikon keskiviikkona, ei ole lehdissä ollut mitään asiaan liittyen. Olisi tietysti voinut lähettää saman kirjoituksen vähän muunneltuna Ilta-Sanomiin, siinä kun YO-kirjoitusten "virheitä" käsiteltiin useammankin aukeaman verran. Heikki Auton (kok) eduskuntakyselystäkään ei ole kuulunut pihaustakaan.
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old June 13, 2004, 07:41   #424
Rasbelin
Emperor
 
Rasbelin's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Nov 1999
Posts: 3,801
Quote:
Originally posted by VJ
(1) Rasbelin on likainen taistolaisajoissa elävä kommunisti.
Ennemmin olen liberaali vihreä vasemmistolainen.
__________________
"Kids, don't listen to uncle Solver unless you want your parents to spank you." - Solver
Rasbelin is offline  
Old June 13, 2004, 08:56   #425
Jarouik
Warlord
 
Jarouik's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Dec 2000
Location: Helsinki, Finland, EU
Posts: 111
Quote:
Originally posted by Rasbelin


Ennemmin olen liberaali vihreä vasemmistolainen.
Kas, niin minäkin, ainakin suunnilleen... olette kai kaikki suomithreadittäjät käyneet jo äänestämässä?
Jarouik is offline  
Old June 13, 2004, 09:05   #426
laurentius
Civilization II MultiplayerApolyton Storywriters' GuildACDG The Cybernetic ConsciousnessDiplomacyAlpha Centauri PBEMAlpha Centauri Democracy GameACDG Planet University of TechnologyNever Ending StoriesACDG PeaceACDG3 GaiansMacC4DG Team Alpha Centaurians
King
 
laurentius's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Jun 2001
Location: of genial epicuri
Posts: 1,570
2 x myönteinen vastaus
__________________
Que l’Univers n’est qu’un défaut dans la pureté de Non-être.

- Paul Valery
laurentius is offline  
Old June 13, 2004, 09:14   #427
Stefu
Apolytoners Hall of Fame
Emperor
 
Stefu's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Dec 1969
Location: CLOWNS WIT DA DOWNS 4 LIFE YO!
Posts: 5,301
Quote:
Stefu : Tampereella on miitti. Huomenna kahden aikoihin. Rautatieasemalla. Lisätietoja (tarvitaanko niitä?) täältä. Ole siellä miitissä, jos olet.
Suuren runoilijan sanoin "Kiitti vitusti". Viikon päästä. Vain viikon päästä minä olisin ollut Tampereella.

Ei voi mitään. Vaadin kyllä, että tänä vuonna järjestetään vielä miitti johon minäkin pystyn osallistumaan.
__________________
"Spirit merges with matter to sanctify the universe. Matter transcends to return to spirit. The interchangeability of matter and spirit means the starlit magic of the outermost life of our universe becomes the soul-light magic of the innermost life of our self." - Dennis Kucinich, candidate for the U. S. presidency
"That’s the future of the Democratic Party: providing Republicans with a number of cute (but not that bright) comfort women." - Adam Yoshida, Canada's gift to the world
Stefu is offline  
Old June 13, 2004, 09:55   #428
VJ
King
 
VJ's Avatar
 
Local Time: 15:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Dec 2001
Location: Helsinki
Posts: 2,247
Quote:
olette kai kaikki suomithreadittäjät käyneet jo äänestämässä?
Lue threadi, asiasta on puhua pulputettu paljonkin.

Quote:
Suuren runoilijan sanoin "Kiitti vitusti".
Heyah, don't hurt the messenger tjsp. En minä sitä ajankohtaa ollut suunnittelemassa, bongasinpa vain IRC-kanavalta, kun Andemagne pyysi jotakuta ilmoittamaan tässä threadissakin, "jotta Stefukin saisi mahdollisuuden tietää".

Quote:
Vaadin kyllä, että tänä vuonna järjestetään vielä miitti johon minäkin pystyn osallistumaan.
Helsinki 19.6.?

Olisi kiva kuulla myös muidenkin (Patriqvium, aivo½so, laurentius etupäässä, hehän ovat osoittaneet kiinnostusta tätä kohtaan?) mielipiteitä tuosta nimenomaisesta päivämäärästä ja päiviä kesäkuusta, jolloin miittaus EI sopisi heille. Juhannuksena (25.-27.) tuota miitinkiä tuskin järjestetään, eikä Jekille käy 23. päivä.
VJ is offline  
Old June 13, 2004, 10:06   #429
Stefu
Apolytoners Hall of Fame
Emperor
 
Stefu's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Dec 1969
Location: CLOWNS WIT DA DOWNS 4 LIFE YO!
Posts: 5,301
Päivät kesäkuussa jolloin ei sovi: Kaikki niistä, paitsi Tre 18-19.6.
__________________
"Spirit merges with matter to sanctify the universe. Matter transcends to return to spirit. The interchangeability of matter and spirit means the starlit magic of the outermost life of our universe becomes the soul-light magic of the innermost life of our self." - Dennis Kucinich, candidate for the U. S. presidency
"That’s the future of the Democratic Party: providing Republicans with a number of cute (but not that bright) comfort women." - Adam Yoshida, Canada's gift to the world
Stefu is offline  
Old June 13, 2004, 11:08   #430
Hakkapeliitta
Chieftain
 
Hakkapeliitta's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Apr 2001
Location: of the Dark Hole
Posts: 32
Quote:
Originally posted by Jarouik
Eivät tummat hiukset ainakaan pään kuumentumista vähennä - en ole tosin tehnyt asiasta mitään tarkempia tutkimuksia.
eli kannattaa olla vaaleahko hevipiiska, jolloin pään lisäksi saa suojattua myös selän. kesällä ja talvella on sen ilo palvella. tosin valistuneet yksilöthän pysyvät vielä varmuuden vuoksi sisällä irkkaamassa, jolloin auringonvalolle altistuminen vähenee entisestään.

irkkaamisesta puheenollen, liity toki seuraamme @ irc.civgaming.net:6667 #suomi, sillä muuten Untamo-setä tulee hyvin, hyvin vihaiseksi.

ja sitten kolmas, mutta silti äärimmäisen tärkeä asia. täytä ÄKKIÄ se threadin ykkössivulla oleva kuulus...kyselykaavake kolmena kappaleena, ja postaa tänne. mikäli olet jo näin tehnyt, postaa linkki siihen postiin jotta tiedämme varmasti suorittaneesi suomithreadivelvollisuutesi.

natsimainen hulli.
__________________
:p:p:p|__Hakkapeliitta/Jeki__|:p:p:p
You wanna see me spank my monkey?
I'll shake your hand later, I have an...itch.
Hakkapeliitta is offline  
Old June 13, 2004, 11:15   #431
Hakkapeliitta
Chieftain
 
Hakkapeliitta's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Apr 2001
Location: of the Dark Hole
Posts: 32
Quote:
Originally posted by Stefu
Päivät kesäkuussa jolloin ei sovi: Kaikki niistä, paitsi Tre 18-19.6.
tampereella ei kyllä järjestetä varmaan enää ikinä mitään eli terve menoa HELLSINKIIN!
__________________
:p:p:p|__Hakkapeliitta/Jeki__|:p:p:p
You wanna see me spank my monkey?
I'll shake your hand later, I have an...itch.
Hakkapeliitta is offline  
Old June 13, 2004, 12:12   #432
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 18:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Niin ja älkää unohtako että Drogue tulee elokuussa käymään, silloin tulee varmaan jotain miittiä myös.
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old June 13, 2004, 16:34   #433
Rasbelin
Emperor
 
Rasbelin's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Nov 1999
Posts: 3,801
Quote:
tampereella ei kyllä järjestetä varmaan enää ikinä mitään
Jeki,

jos minulta kysytään, niin kyllä. Vaatii vain kunnolliset ennakkojärjestelyt.

Kassi,

kai sinä aiot Droguen tavata?
__________________
"Kids, don't listen to uncle Solver unless you want your parents to spank you." - Solver
Rasbelin is offline  
Old June 13, 2004, 17:08   #434
Patriqvium
Prince
 
Patriqvium's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Dec 1999
Location: Hysteria Arctica
Posts: 556
VJ: En minä pidä/maksa televisiota, sen tekevät muut perheenjäsenet. Sitä paitsi TV + sohva on huomattavasti tietokoneen putkea mukavampi tapa katsoa elokuvia.

Traditiot vaativat, että Hellsinkissä miitataan ainakin kerran tänä kesänä, etenkin kun pääsen sinne fillaroiden.
__________________
Wiio's First Law: Communication usually fails, except by accident.
Patriqvium is offline  
Old June 13, 2004, 17:09   #435
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 18:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Quote:
kai sinä aiot Droguen tavata?
Jos sopiva tilaisuus tulee.
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old June 13, 2004, 17:57   #436
Ljube
C3C IDG: Apolyton TeamCivilization II MultiplayerDiploGamesC3CDG Blood Oath HordeC4DG The HordeCiv4 SP Democracy Game
Emperor
 
Ljube's Avatar
 
Local Time: 16:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: May 2003
Location: Belgrade
Posts: 7,255
Quote:
Originally posted by Kassiopeia
Try this.
This one doesn't translate sentences only single words

By the way Kassi, I am in awe of your translation skills and your excellent knowledge of many languages

However, you neglected to translate one word which was the crucial clue in the conversation between Jamski and you.
Ljube is offline  
Old June 13, 2004, 19:03   #437
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 18:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Oh. Not that it matters any longer, I'm dead and soon enough they'll realise that I wasn't the Mafia. Which leaves Jamski, who is rather fluent in German but didn't correct my translation... making him even more suspicious. Now that the idiots voted me to death, I'd rather not even find out what the crucial part is.

Quote:
This one doesn't translate sentences only single words
I don't think there's a free translator of that sort on the web, if you don't count the Finns themselves. Besides, most of those sentence translators simply replace the words like a simple dictionary.

Quote:
By the way Kassi, I am in awe of your translation skills and your excellent knowledge of many languages
I am flattered, but most of that translation was done by a dictionary, even though I've had a handful of courses in German. I can truly converse only in Finnish and English. Young Finns generally do have a good grasp of at least English, Finnish being the small language it is.
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old June 14, 2004, 01:16   #438
Jeje2
Prince
 
Jeje2's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Apr 1999
Location: Espoo, Finland
Posts: 672
Quote:
Originally posted by VJ
Agatha Christie [snip]...
Vaikka kyllähän ne sukulaisuussuhteet muuttuivat melkein jokaisessa Christien kirjaksi aika huvittavan monimutkaisiksi loppua kohden, kun hän alkoi vyöryttämään jatkuvalla tahdilla vaihtoehtoisia motiiveja eri henkilöille hänen tuotantoonsa tutustumattomien päitä sekoittamaan.
Joo, Marplen kirjat menivät joskus pikkasen hämäriksi...
Esim. Itse en ole tajunnut Bertramin hotellia kunnolla laisinkaan.

Quote:
Eikö kukaan muuten enää halua pelata Civilizationia moninpelinä?
No edelleen puuttuu nettiyhteys ja olen niin loistava etten viitti nolata teitä...


Quote:
Kaikille ylpeille äänestäjyytensä julistajille: Osaatteko suoralta kädeltä sanoa, mikä on Euroopan Parlamentin tehtävä? Pystyttekö nimeämään yhdenkään Euroopan Parlamentin (tulevaisuudessa tai menneisyydessä) päättämän asian, josta äänestämänne ehdokas on avoimesti ottanut kantaa?
Vaikean heitit - ei nyt tule mieleen.
Mutta kun kerran äänestäminen on demokratiassa se laillinen tapa mattimeikäläiselle vaikuttaa olisi tyhmää olla äänestämättä.


(Kieltäydytkö sinä ilmaisesta namipalasta jos et tiedä sen tarkkaa koostumusta, tekijää & tekkopäivää?)
Jeje2 is offline  
Old June 14, 2004, 01:42   #439
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 18:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Quote:
(Kieltäydytkö sinä ilmaisesta namipalasta jos et tiedä sen tarkkaa koostumusta, tekijää & tekkopäivää?)
Mutta entä jos sen antaa sinulle joku ventovieras vastaantulija kadulla? Ainahan näitä vertauksia voi hatusta kiskaista, hyviä tai vähän huonompia.
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old June 14, 2004, 01:46   #440
Jeje2
Prince
 
Jeje2's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Apr 1999
Location: Espoo, Finland
Posts: 672
juu,
väsyneenä eilisestä vaalivalvojaisvoitosta ei juttu ammusta heti luista parhaimmillaan...


Mutta RKP sai pitää yhden paikkansa ja Stubb tuli myös valituksi => oli hyvä tulos...
Jeje2 is offline  
Old June 14, 2004, 01:59   #441
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 18:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Mihin EP:n ryhmään RKP edes kuuluu? Kansanpuolueeseen eli konservatiiveihin?

Edit: VJ:n threadista selvisi, eli liberaaleihin. Noh, RKP:lle paikka suotakoon, kun kannattajansa kävivät uskollisesti äänestämässä. Kristillisdemokraatit menettivät ainoan paikkansa, siinäkin suhteessa hyvä tulos. Lisäksi Oras Tynkkynen nousi nyt eduskuntaan Hassia paikkaamaan.
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old June 14, 2004, 03:03   #442
Jarouik
Warlord
 
Jarouik's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Dec 2000
Location: Helsinki, Finland, EU
Posts: 111
Quote:
Originally posted by Hakkapeliitta
ja sitten kolmas, mutta silti äärimmäisen tärkeä asia. täytä ÄKKIÄ se threadin ykkössivulla oleva kuulus...kyselykaavake kolmena kappaleena, ja postaa tänne. mikäli olet jo näin tehnyt, postaa linkki siihen postiin jotta tiedämme varmasti suorittaneesi suomithreadivelvollisuutesi.
Ihan mielelläni, mutta olen tehnyt sen joskus threadien 1-10 aikaan, ja off-topic-arkistossa vanhin threadi on XXI, eli eipä taida olla enää nähtävillä =)
Jarouik is offline  
Old June 14, 2004, 03:09   #443
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 18:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Minulla oli kovalevyllä arkistoituna threadit 1-10 mutta ne taisivat kadota sen siliän tien kun vaihdoin konetta. Dumppasin vanhasta koneesta paljon dataa kyllä uuteen, pitää penkoa.

Ja Jarouikin tiedot löytyvät minulta kyllä mahdottoman virallisesta tilastosta, jota ei kyllä ole päivitelty sitten vuoden 2002. (Mies, Helsinki, 21 joulukuussa '02, TKK/Helsingin yo, ruotsi kymppi, politiikassa vihreähkö, ei sitten tippaakaan savolainen.)
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old June 14, 2004, 03:21   #444
Hakkapeliitta
Chieftain
 
Hakkapeliitta's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Apr 2001
Location: of the Dark Hole
Posts: 32
Quote:
omaperäisesti postattu rasukan toimesta
Jeki,

jos minulta kysytään, niin kyllä.
barbaarit hiljaa siellä pohjoisessa!

Quote:
omintakeisesti postattu jejen toimesta
No edelleen puuttuu nettiyhteys ja olen niin loistava etten viitti nolata teitä...
no esmes VJ on jo pitkään parkunut irkissä lisää pelaajia, ja etenkin sellaisia jotka voisivat antaa hänelle kunnolla selkään. <- OTA SILMÄT KÄTEEN JA KATSO JEJE!!!1

Quote:
kassi
Jos sopiva tilaisuus tulee.
ei kassi, en usko että drogue tulee sinua Kellariin tapaamaan

Quote:
jaeerasddaasdIhan mielelläni, mutta olen tehnyt sen joskus threadien 1-10 aikaan, ja off-topic-arkistossa vanhin threadi on XXI, eli eipä taida olla enää nähtävillä =)
no irkkiin sitten siitä. turha mainostaa teekkariuttaan jollei irssaa meidän kanssa #suomi. ;NNIIIII

edit: ei kellään satu olemaan reilua sataa tonnia ylimäärästä taskunpohjalla polttelemassa? kun tässä olisi sopivaa sijoituskohdetta. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tem=8111352149
__________________
:p:p:p|__Hakkapeliitta/Jeki__|:p:p:p
You wanna see me spank my monkey?
I'll shake your hand later, I have an...itch.

Last edited by Hakkapeliitta; June 15, 2004 at 14:19.
Hakkapeliitta is offline  
Old June 14, 2004, 05:01   #445
Jarouik
Warlord
 
Jarouik's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Dec 2000
Location: Helsinki, Finland, EU
Posts: 111
Quote:
Originally posted by Kassiopeia
Minulla oli kovalevyllä arkistoituna threadit 1-10 mutta ne taisivat kadota sen siliän tien kun vaihdoin konetta. Dumppasin vanhasta koneesta paljon dataa kyllä uuteen, pitää penkoa.

Ja Jarouikin tiedot löytyvät minulta kyllä mahdottoman virallisesta tilastosta, jota ei kyllä ole päivitelty sitten vuoden 2002. (Mies, Helsinki, 21 joulukuussa '02, TKK/Helsingin yo, ruotsi kymppi, politiikassa vihreähkö, ei sitten tippaakaan savolainen.)
Kiitos paljon henkisestä tuesta minuun kohdistettuja vastaamattomuussyytöksiä vastaan Nuo tiedot pitävät edelleen pääosin paikkansa.
Jarouik is offline  
Old June 14, 2004, 05:03   #446
Jarouik
Warlord
 
Jarouik's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Dec 2000
Location: Helsinki, Finland, EU
Posts: 111
Quote:
Originally posted by Kassiopeia 21 joulukuussa '02
Hetkinen... tarkoitat varmaan 21 '01 tai 22 '02? Tuo yhdistelmä ei vaikuta järkevältä - virhe voi toki olla myös minun.
Jarouik is offline  
Old June 14, 2004, 08:06   #447
Ari Rahikkala
King
 
Ari Rahikkala's Avatar
 
Local Time: 18:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Oct 1999
Location: Shireroth
Posts: 2,792
Sanotaanko ihan oikeasti että kengissä ja vaatteissa on vuorit?
__________________
This is Shireroth, and Giant Squid will brutally murder me if I ever remove this link from my signature | In the end it won't be love that saves us, it will be mathematics | So many people have this concept of God the Avenger. I see God as the ultimate sense of humor -- SlowwHand
Ari Rahikkala is offline  
Old June 14, 2004, 08:14   #448
aaglo
King
 
aaglo's Avatar
 
Local Time: 18:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Aug 2001
Location: the contradiction is filled with holes...
Posts: 1,398
No, mielestäni (mutu-tuntumalla siis) vuoret olisi taatusti väärin. Juu, kyllä se taitaa olla monikossa vuorit. Vaatteiden vuorit olivat menneet resuisiksi.

Kuulostaa varsin oikealta (tältä puolelta tarkasteltuna).
__________________
I'm not a complete idiot: some parts are still missing.
aaglo is offline  
Old June 14, 2004, 12:39   #449
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 18:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Eivätköhän ne ole vuorit, juuri siksi ettei niitä sotketa maantieteellisiin muodostumiin.

Jarouik: Voi olla että olet antanut tietosi 2001 ja olen unohtanut päivittää ikääsi, listan mukaan minäkin olisin ollut joulukuussa 2002 15-vuotias vaikka olinkin itse asiassa 16 vuotta.
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old June 14, 2004, 12:56   #450
laurentius
Civilization II MultiplayerApolyton Storywriters' GuildACDG The Cybernetic ConsciousnessDiplomacyAlpha Centauri PBEMAlpha Centauri Democracy GameACDG Planet University of TechnologyNever Ending StoriesACDG PeaceACDG3 GaiansMacC4DG Team Alpha Centaurians
King
 
laurentius's Avatar
 
Local Time: 17:58
Local Date: November 2, 2010
Join Date: Jun 2001
Location: of genial epicuri
Posts: 1,570
MIITTI!? Oliko se jo?

...

No, teillä oli vissiin ihan mukavaa miittaillessa? Ehkä siinä drougen tännetulon yhteydessä voisi pitää sen perinteisen miitti #2. Koska D on tulossa?
__________________
Que l’Univers n’est qu’un défaut dans la pureté de Non-être.

- Paul Valery
laurentius is offline  
 

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:58.


Design by Vjacheslav Trushkin, color scheme by ColorizeIt!.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Apolyton Civilization Site | Copyright © The Apolyton Team